ADANA / ÇUKUROVA - Şehit Serhat Sığnak Anaokulu

Nis

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ÇOCUKLARIMIZA ARMAĞAN ETTİĞİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMELİK VE ÇOCUK BAYRAMINI ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZLE KUTLADIK.

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZE VANTROLOG GÖSTERİSİ İZLETİLDİ.

Şbt

6 Şubatta yaşanan felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımız rahmetle anıyoruz.

Ara

SIFIR ATIK EĞİTİMLERİ KAPSAMINDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE EKİPLERİNCE OKULUMUZDA EĞİTİM VERİLDİ.

Ara

İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI KAPSAMINDA ÇOCUKLARIMIZ HANGİ SİNEMA FİLMİNE GİDİLECEĞİNİN OYLAMASINI YAPTILAR.

Ara

OKULUMUZ ÖGRENCİLERİNE BUBBLE SHOW DÜZENLENMİŞTİR.

Kas

ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85. YILDÖNÜMÜNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE ANMA TÖRENİ YAPILMIŞTIR.

Kas

29 EKİM - 4 KASIM TARİHLERİ ARASINDA TÜRK KIZILAYI HAFTASI DOLAYISIYLA  ÖĞRENCİLERİMİZE TÜRK KIZILAYININ KURULUŞ AMACINI VE FAALİYETLERİ ANLATILMIŞTIR.

Kas

CUMHURİYETİN 100. YILI OKULUMUZUN ÖĞENCİ VE VELİLERİ İLE BİRLİKTE ÇOSKUYLA  KUTLANDI.

Ekm

Şehit Serhat sığınak Anaokulu olarak Gelecek İçin Okuyorum Projesi kapsamında velilerimizde bir araya geldik.Adana İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Işıklı bizimle birlikteydi, Minik Dahiler Sınıfı öğretmeni Elif Kıreker'in eşi Adem Yavuz Kıreker yazmış olduğu Son Kahve kitabını velileri hediye etti kendisine çok teşekkür ediyoruz.l Milli Eğitim şube Müdürümüz Ahmet Işıklı kitap okuma projemiz için Okul müdürü Selçuk Kiper'e ve proje sorumlusu Elif Kıreker'e çok teşekkür etti tüm velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gelecek için hep birlikte okuyoruz. Bu ayın kitabı Doğan Cüceloğlu'nun Geliştiren Anne Babalar.  Ekim ayı sonunda Okul Müdürü Selçuk Kiper başkanlığında Doğan Cüceloğlu'nun yazmış olduğu geliştiren anne ve babalar kitabı velilerle birlikte değerlendirilecektir

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE İLİZYON GÖSTERSİ YAPILMIŞTIR VE ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK EĞLENMİŞTİR.