ADANA / ÇUKUROVA - Şehit Serhat Sığnak Anaokulu

Selçuk KİPER - Müdür

Selçuk KİPER

Adana doğumludur. 2005 yılında Çukurova Üniversitesi- Eğitim Fakültesi- Okulöncesi Öğretmenliği bölümünü 2014 yılında Görsel İşitsel Medya Programı Marka İletişimi Bölümünü, 2016 yılında Çağ Üniversitesi (Burslu) Psikoloji (Tezli)Yüksek Lisans programını tamamlamıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi Aile Eğitimcisi ve Evlilik Öncesi Eğitim Eğitmenlerindendir.

2006 yılında Diyarbakır ili Çüngüş ilçesi Atatürk İlköğretim Okulunda Okul Öncesi öğretmeni olarak göreve başladı. 2010 yılında Yüreğir Sabiha Gökçen Anaokulu’nda müdür yardımcısı, aynı yıl Sarıçam Abdullah Öngen Anaokulu’nda Kurucu Müdür ve 17.12.2014 tarihine kadar Okul Müdürü olarak görev yaptı. 02.07.2019 tarihine kadar Yüreğir Piri Reis Anaokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yaptı.

02.07.2019 tarihi itibari ile Çukurova ilçesi Şehit Serhat Sığnak Anaokulu´nda Okul Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.